Projekt badawczy Polska-Namibia 2010

Rodzaj grafiki:
1. Logo na forum kulinarne http://www.przepisnasalatke.pl
2. Ikonki do działów
Tematyka grafiki: Dowolna, ale związana z kulinariami
Rozmiar:
1. Logo - 70x500 i tlo transparentne
2. Ikonki max 65x65 png transparentne
Napis: Przepis Na Sałatkę
Dodatkowy opis: Bo gotowanie to przyjemność
W jaki sposób warzywa i owoce wpływają na naszą kondycję i wygląd?
Jak je „przemycić” do diety dziecka? Co mówią badania o tym co i jak jemy?
Co to jest porcja?
Opinie ekspertów żywieniowych, porady, ciekawostki i przepisy kulinarne.
To wszystko znajdziesz w serwisie
www.5razywarzywaiowoce.pl
Serdecznie zapraszamy!

Co zawiera paczka ?
-Monitor Systemu
-Pasek Narzędzi
-Polskie radia
-Przepisy Kulinarne
-TVN24.pl
-WalutyNBP
Paczka .rar + dane naprawcze
Pobierz
" />Nie wiem co temat ma do tego działu .
Przepisy kulinarne: http://klub.chip.pl/akwaria/akk/s_kk.html
Podawanie jakiegokolwiek pokarmu w granicach przyzwoitości nie pogarsza parametrów wody. Jeżeli będziesz za duzo karmił to nawet płatkami narobisz sobie syfu w akwa. Więc z każdym pokarmem trzeba z umiarem .
Ps: shem, co to za nabijanie postów ;p
używam garnka rzymskiego od 1,5 roku, kupiłam od polskiego producenta, żadne pęknięcia się nie zrobiły i właściwie dalej wygląda jak nowy. Może to kwestia po prostu nieodpowiedniego sposobu przechowywania lub czyszczenia?
Ktoś tutaj zadał pytanie o przepisy na potrawy z garnka rzymskiego. Co do przepisów, to można je znaleźć stronie producenta, na pewno też będą na stronach www typowo kulinarnych (mojegotowanie.pl, ugotuj.pl, itp.) Ja np. bardzo lubię korzystać z przepisów z tej strony: http://penelope.jamute.pl. Jako takich przepisów na potrawy z garnka rzymskiego tam nie ma, ale zawsze można coś dopasować pod tym kątem i oczywiście - pod swoim. Są natomiast przepisy na potrawy dietetyczne.
Ja piję niewiele alkoholu, czasem winko domowej (ale nie mojej) roboty.
Jeśli chcecie zerknąć na jakieś przepisy na domowe alkohole, możecie zajrzeć na stronę http://www.smaczne-przepisy-kulinarne.pl/, jest tam trochę przepisów, głównie z prasy.
Jeszcze dodam, że czosnku granulowanego używam WIADOMEJ FIRMY /Administratorze, czy wolno reklamować 
Odnośnie ciekawych przepisów kulinarnych zapraszam do "Strefy gotowania" na stronie http://www.appetita.pl
" />Polecam wszystkim ksiazke kucharska:
http://www.puszkkka.spinacz.pl
Pokazny zbior przepisow wegetarianskich i weganskich oraz dla alergikow. Mozna wyszukiwac po skladnikach, podany jest tez poziom trudnosci, przyblizony czas przygotowania itp. Poza tym wiele ciekawostek kulinarnych i zdrowotnych, z ktorymi warto sie zapoznac.
Na zdrowie i pozdrawiam.
" />Sprzedam serwisy wraz oprogramowaniem i zawartością
Serwis kulinarny-Przepisy kulinarne
Pagerank 1
Serwis kulinarny-Przepisy na ciasta
Pagerank 1
Oraz galerię tapet na pulpit
Wazność domen zarejestrowanych w firmie az.pl
1 ważna do 2011-02-10
2 ważna do 2011-02-16
3 ważna do 2011-04-06
Dane hostingowe na chwilę obecną
Użycie Max Limit
Pojemność (mb) 509.7 2048
Transfer (gb) 0.7612 20.000
E-maile 5 unlimited
Konta FTP 1 unlimited
Bazy danych 3 unlimited
Bardzo dobry i niezawodny hosting. Stałe opłaty za przedłużenie konta-48,80 zł brutto / rok- 2000 MB pojemności/20 GB transferu / miesiąc !
przykładowe parametry mojego konta:
Dowolna ilość kont FTP
obsługa rozszerzeń Front-Page
Katalogi na hasło
Kreator stron internetowych SiteBuilder
Zestaw gotowych skrytpów Installatron
szczegóły oraz linki do stron na
Kontakt PM lub GG-22235945
Prosze pisać tylko na GG lub PM
Nie odpowiadam na GG na tematy nie związane z powyższą ofertą-Jeśli pomagam? To tylko na tym forum
---- EDIT ----
Sprzedane
Tylko że nie orientuje się co można po tym robić i mniej więcej jakie później są z tego zarobki;/
Technik organizacji usług gastronomicznych planuje produkcję i ustala asortyment potraw, dokonuje oceny jakości półproduktów i wyrobów gotowych, potraw i napojów, pod kątem ich zgodności z przepisami kulinarnymi, nadzoruje przebieg procesów technologicznych zgodnie z normami, obowiązującymi recepturami i wymogami sanitarnymi, prowadzi dokumentację dotyczącą rozliczeń produkcji gastronomicznej i kalkulację, obsługuje maszyny i urządzenia gastronomiczne, organizuje i nadzoruje obsługę konsumentów, pracę magazynu oraz organizuje i nadzoruje proces produkcyjny, często prowadzi własną placówkę gastronomiczną.
Praca: Na rynku jest coraz więcej pracy dla specjalistów od żywienia. Zdrowe odżywianie jest modne. Coraz więcej osób chce mieć ładną sylwetkę i cieszyć się dobrym zdrowiem. Absolwent będzie mógł pracować w firmach kateringowych, restauracjach, hotelach, własnej firmie świadczącej usługi gastronomiczne.
by http://www.apedukacja.pl/gastronomia,141.html
Od mieszkających w Warszawie Japończyków dowiedziałam się o fajnym sklepie ze składnikami nie tylko do sushi, ale też innych potraw japońskich i koreańskich. Delikatesy japońsko koreańskie Shilla przy ul. Wąwozowej 33. Ceny mają rozsądne i naprawdę spory wybór dobrych produktów z Korei i Japonii. Pyszne tofu, koreańskie glony (solone i prażone na oleju sezamowym - super jako przekąska same w sobie lub z ryżem), kimchi itp. No i oczywiście wszystko co potrzebne do sushi, włącznie z mrożonymi owocami morza gotowymi do układania na nigiri.
Chociaż to forum o sushi zachęcam wszystkich do spróbowania także innych potraw japońskich (np. okonomiyaki lub yakisoba - moi znajomi baaaardzo chwalą Sosy i dodatki można kupić w Shilla lub innych sklepach z orientalną żywnością.
Na Ursynowie jest też Sone Shop - al. KEN 36 w Galerii Ursynów na I piętrze. Tam nie byłam ale podobno też jest dobre zaopatrzenie.
Przepisy na okonomiyaki i yakisoba zamieściłam na mojej stronie:
http://www.nagomi.pl/japonska-kuchnia-o ... -c_22.html
Są to dania zakładające dużą dowolność i rozmaite wersje wykonania, więc zachęcam do własnych eksperymentów kulinarnych
Znalazlam dzis kilka fajnych aukcji Dziewczyna sprzedaje ubrania z Paryza i "zna" nasz jezyk :
"Kolekcja Od Wielkiego Miasto, PARYZ !!
Produkt jest NOWY i etykietują przywiązują !! Spodnie są ze 70% wiscose, 27% polyamide i 3% elastane. Między nogą 50 cm. "
To aukcja spodni jak sie zapewne domyslacie
Wstawiam tez jedn z komentarzy, wraz z odpowiedzia :
"Miała mi wysłać za Pobraniem lecz puzniej sie zaczeła wykręcać że za drogo itp.Więc sie przyznam ze ja olałem, w tym momencie !!!
[Odpowiedź z:wto 26 sie 2003 11:09:23 CEST] Położony oferta w moim licytacja, nie potrzebuje żeby płacić, jaki nabywca jest tym?? Wciąż położony negatywne sprężenie zwrotne w mojej stronie jak odwet, to jest bardzo złym nabywcą co JA kiedyś w Allegro!! "
Kojarzy mi sie to ze stronka z przepisami kulinarnymi, do ktorej link jest gdzies na forum
P.S. A ubranka rzeczywiscie fajne sprzedaje (http://idg.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=462817) tylko szkoda ze przesylka 50zl